top of page

Algemene voorwaarden

Om een passend muzikaal afscheid te kunnen bieden hebben wij enkele voorwaarden opgesteld. Wanneer u vragen heeft over onderstaande voorwaarden kunt u altijd contact met ons opnemen. Voor het gemak en duidelijkheid van onderstaande voorwaarden wordt 'Akoestisch duo Maartje & Sander' gebruikt om zangeres Maartje en gitarist Sander als akoestisch duo te omschrijven. 


Ziekte of uitval van Akoestisch duo Maartje & Sander
Wanneer een van de leden van Laatste Lied onverhoopt uitvalt zullen wij in overleg met u voor passende vervanging zorgen. Hierbij zal in eerste instantie gekeken worden binnen het brede netwerk van muzikanten dat wij rijk zijn. Wanneer dit niet lukt komt de geaccordeerde financiële verplichting te vervallen. 

De muzikale begeleiding

  • Akoestisch duo Maartje & Sander zal tijdig aanwezig zijn om de geluidsapparatuur op te bouwen. Dit zal zestig minuten zijn voor het begin van de afscheidsceremonie.

  • Akoestisch duo Maartje & Sander wenst een stroompunt van 220 volt in de buurt van de plek waar u ons wilt plaatsen.

  • Akoestisch duo Maartje & Sander zorgt voor passende geluidsversterking afhankelijk van de ruimte en aantal genodigden. Wij werken doorgaans met het Bose L1 systeem of de Bose L1 compact.

  • Akoestisch duo Maartje & Sander stelt, in overleg, hun geluidssysteem beschikbaar voor sprekers. Gelieve dit vooraf door te geven zodat wij zorg kunnen dragen voor een extra microfoon en/of standaard.

Betaling
Sander & Maartje zullen u na de geleverde diensten per mail een factuur sturen met de vooraf overeengekomen prijs. Het bedrag dient u binnen de op de factuur gestelde tijd over te maken aan het duo. U hoeft vooraf dus geen aanbetaling te doen. Wanneer u liever vooraf een factuur wenst is dit ook mogelijk.

Aansprakelijkheid
Alle toegebrachte schade aan de bezittingen of personen van dit akoestische duo veroorzaakt tijdens en rondom het optreden dienen te worden vergoed door de opdrachtgever/boeker.

Mocht u naar aanleiding van onze Algemene Voorwaarden vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen via info@akoestischduo.com.

 

bottom of page