top of page

OVER

// Maartje & Sander

akoestisch duo, Maartje, Sander, live muziek uitvaart, begrafenis, zangeres uitvaart

LIEFDE VOOR MUZIEK

EN DIT MOGEN DELEN

'Akoestisch duo Maartje & Sander' ​is opgericht door zangeres Maartje de Bruin en gitarist Sander Thuss woonachtig in de Liemers, Gelderland. Wij zijn zowel levenspartners als collega's die onze passie voor muziek mogen delen op verschillende gelegenheden. Met onze akoestische band Lara Leaves voorzien wij per jaar zo'n 150 bruiloften, feestjes en borrels van live muziek op maat. Als fulltime muzikanten zien wij bijna dagelijks hoe muziek kan verbinden en bijzondere momenten kan ondersteunen. 

Onze liefde voor muziek en de beoefening hiervan leiden vaker tot het verzoek om een uitvaart muzikaal te begeleiden. Wij hebben het altijd als heel mooi en dankbaar ervaren om een muzikale bijdrage te mogen leveren op deze intieme momenten. Om deze muzikale ode aan te kunnen bieden voor meer mensen hebben wij de website 'Akoestisch duo' gemaakt. Hierop bieden wij niet alleen onze diensten aan voor een muzikaal afscheid tijdens een uitvaart, begrafenis of crematie. Wij hopen ook muzikale inspiratie te kunnen bieden wanneer woorden ontbreken.

Zowel bij Akoestisch duo als Lara Leaves zijn wij erg betrokken en bieden wij live muziek op maat. Wij zijn zowel telefonisch als per mail bereikbaar voor al uw vragen en denken graag met u mee. Juist bij een afscheid is een persoonlijke aanpak op zijn plek en staan uw wensen voorop. 

Over, maartje en sander, akoestisch duo
bottom of page