top of page

LIVE MUZIEK TIJDENS UITVAART

// gitarist &
zangeres uitvaart

Akoestisch duo, live muziek uitvaart, maartje en sander

MOGELIJKHEDEN VOOR

LIVE MUZIEK TIJDENS UITVAART

Wanneer de tijd is gekomen om afscheid te nemen van een dierbare wenst u een uitvaart die passend is. Live muziek kan hierbij een mooie bijdrage leveren. Herinneringen ophalen aan vroeger, het favoriete liedje van de overledene of wellicht een nummer dat de nabestaanden troost en kracht biedt. Desgewenst kunnen wij als akoestisch duo hierin iets betekenen.

Een afscheidsdienst kent verschillende momenten waarbij muziek kan ondersteunen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld de binnenkomst van de kist of een muzikaal intermezzo als moment van bezinning. U bepaalt daarentegen samen met de nabestaanden op welke manier u invulling wilt geven aan de herdenking of dienst. Dit kan op de momenten zijn die wij hieronder uiteen hebben gezet, maar natuurlijk denken wij graag met u mee op welke manier live muziek een passende bijdrage kan leveren.

U bepaalt welke liedjes gespeeld worden tijdens de uitvaart. Wij zijn voorzien van een breed repertoire georiënteerd op de populaire muziek van voornamelijk de Nederlandse en Engelse taal. Daarnaast nemen wij graag de tijd om speciale liedjes in te studeren wanneer dit binnen onze muzikale mogelijkheden valt. Mocht u moeite hebben met het uitkiezen van de muziek of hulp wensen kunnen wij daarbij natuurlijk helpen. Wij bieden u op de pagina 'Impressie' een playlist met muziek. Daarnaast vindt u daar enkele filmpjes waardoor u een indruk krijgt van onze live zang en gitaar.

 

Zie hieronder een overzicht van de momenten waarop live muziek gewenst kan zijn tijdens een begrafenis of crematie. Het is natuurlijk geheel aan u op welke momenten tijdens de uitvaart live muziek ondersteuning kan bieden.

LIVE MUZIEK TIJDENS HET AFSCHEID

Live muziek kan verschillende momenten ondersteunen tijdens een uitvaart of afscheid. Hieronder bieden wij u enkele voorbeelden waarbij muziek gewenst kan zijn. Het is natuurlijk geheel aan u waar en wanneer u ons akoestische duo zou willen inzetten. 

  • Gitaarmuziek tijdens binnenkomst genodigden

  • Lied tijdens binnenkomst kist

  • 2 of 3 Liederen als muzikale ode tijdens de afscheidsceremonie

  • Lied tijdens vertrek kist

Onze tarieven voor het begeleiden van een uitvaart zijn afhankelijk van de specifieke wensen. Zangeres Maartje en gitarist Sander zullen de door u gekozen liedjes instuderen en live vertolken tijdens het afscheid. De prijs ligt tussen de € 450,- en € 900,- waarbij wij een muzikaal afscheid op maat zullen verzorgen. De meest gevraagde invulling zoals hierboven omschreven bieden wij aan voor een tarief van € 550,- (inclusief geluid, exclusief reiskosten en 9% btw). Wij denken graag met u mee op welke manier muziek een passende rol kan spelen tijdens het afscheid.

Het is tevens mogelijk om live muziek in te zetten tijdens de receptie of koffietafel.

Live muziek uitvaart, zangeres afscheid, gitarist uitvaart
bottom of page